Ærø Møbler - trægulve, vinylgulve og gulvtæpper

Om du er til klassiske trægulve, smukke og slidstærke vinylgulve, eller tykke, bløde gulvtæpper. Du finder det hele hos Ærø Møbler.

Vi fører et bredt udvalg fra vores leverandører Timberman, Forbo, Tarkett og Ege Tæpper.

Timberman fører et stort udvalg af trægulve. Fra klassiske, lyse gulve i ask og eg, over mere rustikke plankegulve i egeplanker til flotte, maritime plankegulve med gummilister. Vi kan naturligvis også levere de helt klassiske lamelopbyggede parketgulve i ask, eg eller merbau. En stærk, flot og praktisk gulvløsning, der kan anvendes i hele boligen.

Forbo er vores leverandør af linoleumsgulve. Her er der virkelig mulighed for at lade fantasien blomstre - med de flotte nye farver bl.a. vintage blue, yellow moss, lilac og moon kan der skabes de mest fantastiske gulve. Et linoleumgulv er et slidstærk gulv i høj kvalitet (97% naturprodukt), og det er særdeles velegnet til entre, kontor, køkken eller børneværelse.

Tarkett er smukke og slidstærke vinylgulve. De fås i et utal af farver og mønstre, og samtidig er det støjsvage gulve der holder til lidt af hvert. Men når du vælger et Tarkettgulv vælger du også et bæredygtigt gulv. Råvarer som kan genanvendes og nedbrydes biologisk, fremstillingsprocesser med minimal udledning af drivhusgasser og lavt energiforbrug, og endelig giver de et godt og sundt indeklima.

Ege Tæpper er en af Danmarks førende virksomheder, når det handler om at designe, udvikle og producere unikke gulvtæpper af høj kvalitet med miljøet i højsædet. Du finder faktisk mere end 4000 unikke designs.

Kom ind i butikken i Marstal eller Ærøskøbing og se prøver og kataloger. Vi kommer og måler op, og du får en fast pris. Vi sørger naturligvis for at lægge træ, vinyl eller tæpper helt perfekt.

Nyt gulv i stue, køkken, værelse eller måske hele huset?
Kontakt os uforpligtende på Tlf. 62 52 10 99