Møbler på Ærø

Når du køber møbler på Ærø starter du hos Ærø Møbler. Her finder du et stort udvalg af møbler, moderne såvel som klassiske. I vores butikker i Marstal og Ærøskøbing kan du se, føle og prøve det store udvalg.

Møbler Ærø - du finder alt til hjemmet hos Ærø Møbler

Møbler til hele hjemmet

Vi fører et bredt udvalg af møbler til hele hjemmet. Vi starter i entreen med forskellige fralægningsmøbler, skabe, spejle, hylder, stumtjenere og garderobesystemer. Til køkkenet, spisekøkkenet og spisestuen finder du et stort udvalg af spiseborde og tilhørende stole, bardiske og barstole og naturligvis masser af forskellige frithængende hylder og mindre borde i alle afskygninger.

Møbler Ærø - find det store udvalg af klassiske og moderne spisestuemøbler hos Ærø Møbler

Elegante og klassiske spisestuemøbler

Vi har de helt klassiske og elegante spisestuemøbler i ædeltræ og finer og du finder også spisestuemøbler til den moderne indretning, hvor funktion og design går hånd i hånd. Stole til spisebordet har vi også i mange forskellige typer og design – materialerne spænder over træ, stål, kunstsstof, uld, læder og meget mere. Vi har såvel de klassiske designikoner som de moderne fortolkninger af spisestuemøblerne – der er kort sagt noget for enhver smag.

Møbler Ærø - find et kæmpe udvalg af møbler til dagligstuen hos Ærø Møbler

Stuen for hele familien

Vi bevæger os ind i stuen, hvor du finder de store "flyder" sofaer, hjørnesofaer, 2-personers og 3-personers sofaer. Stilmæssigt har vi såvel de klassiske tremmesofaer i forskellige prisklasser, som de moderne sofamøbler med plads til at slænge sig. Materialerne spænder over læder, stof og uld, og sofastel finder du i træ, stål, kunststof og forskellige moderne materialer. Til stuemøblerne hører naturligvis også sofaborde, som du finder i alle afskygninger. Om du foretrækker elegante, klassiske stuemøbler, eller du vil have møbler der kan stå for det daglige brug fra dine teenagere – og det ene udelukker faktisk ikke det andet – Ærømøbler har stuemøblerne.

Reolsystemer, vitrineskabe og forskellige TV-møbler finder du også hos Ærø Møbler, ligesom vi også kan hjælpe med en klassisk sekretær og forskellige aflægger- og sideborde.

Møbler Ærø - senge og sengemiljøer til store og små - find det hos Ærø Møbler

Børneværelset og soveværelset

Du finder et stort udvalg af senge og sengemiljøer hos Ærø Møbler. Hvad enten du foretrækker boksmadrasser eller springmadrasser, får du en kompetent rådgivning hos os, så du er sikret den gode søvn hver nat. Du kan naturligvis også prøve de forskellige madrastyper, så du kan finde lige præcis den madras og seng, der passer til dig - og det gælder naturligvis for hele familien. Vi fører bl.a. senge fra Opus og Jensen.

Vi fører også et stort udvalg af sengeborde, opbevaringsmøbler, kommoder, skabe og garderobesystemer der kan passes ind i ethvert soveværelse.

Til børneværelset har vi et stort udvalg af senge og møbler til børn i alderen fra helt små, til de flytter hjemmefra. Der er tale om robuste møbler og senge, der kan tåle det daglige brug når ungerne leger med kammeraterne, spiller computerspil eller læser lektier. Kom ind i butikkerne i Marstal og Ærøskøbing og se det store udvalg.

Ærø Møbler - stort udvalg af komfortable og smukke lænestole

Seniormøbler

Ærø Møbler fører et godt og stort udvalg i forskellige seniormøbler, hvor hovedvægten er lagt på komfort og daglig anvendelse. De behagelige og støttende lænestole, som er perfekte til en god bog eller en hvilestund, findes både som klassiske lænestole og med forskellige tekniske og motoriserede hjælpemidler, fx. med en fiks hjælpefunktion når du skal op af stolen og til alle stole har vi naturligvis passende fodskamler. Vi fører seniormøbler fra bl.a. Nordic C og Himolla.