Privatlivspolitik

Indsamling af personlige data

Ærø Møbler indsamler personlige data for at sikre, at vi kan opfylde vores forpligtelser overfor dig. De indsamlede data kan fx. være navn, firma, email adresse, telefon nr., postadresse og/eller andre data som du har oplyst til os, eller som er nødvendige for at vi kan opfylde vores forpligtelser overfor dig.

Du oplyser personlige data til os, når du
- Foretager et køb i vores webshop (på https://hjemmehos.dk)
- Kontakter os via hjemmesidens kontaktformular
- Kontakter os via email, brev eller telefonopkald.
- Besøger os i vores butikker i Marstal og Ærøskøbing

Formålet med indsamling af personlige data                                    
Formålet med Ærø Møblers indsamling af personlige data er at

- opfylde vores forpligtelser over for dig ved at behandle dine køb og andre tjenester, du måtte have valgt at erhverve fra os
- administrere dine kontaktoplysninger
- håndtere kundesupport
- håndtere reklamationssager
- indsamle statistiske data for at evaluere, forbedre og udvikle vores services
- opfylde gældende lovkrav eller retslige afgørelser

Videregivelse af personlige data

Ærø Møbler videregiver ikke dine personlige data til 3. part, medmindre det kræves

- for at vi kan opfylde vores forpligtelser overfor dig herunder

- videregivelse af adresseoplysninger til fragtfirma i forbindelse med køb i vores webshop
- videregivelse af adresseoplysninger og andre oplysninger til underleverandører i forbindelse med varer eller ydelser du har valgt at erhverve fra os

- for at opfylde gældende lovkrav eller retslige afgørelser

Ud over ovennævnte tilfælde videregiver Ærø Møbler ikke nogen form for personlige data videre til 3. part.

Dine rettigheder

Du kan til enhver tid få udleveret de personlige data vi har om dig. Du kan få oplysningerne udleveret i et tilgængeligt dataformat.

Du kan til enhver tid få ændret de data vi har om dig, hvis de enten er ufuldstændige, forkerte eller forældede.

Du kan også til enhver tid få slettet de data vi har om dig. Du skal dog være opmærksom på, at vi kan være underlagt gældende national eller international lovgivning vedrørende indsamling og opbevaring af personlige data.

Du kan også i visse tilfælde have ret til at få overdraget dine personlige data til en anden samarbejdspartner, hvis det er baseret på dit samtykke eller på opfyldelsen af en kontrakt.

Du har ret til - til enhver tid - at modsætte dig at dine personlige data bruges til markedsføringsmæssige formål. Hvis du gør det, må Ærø Møbler ikke længere bruge dine personlige data til dette formål.

Sikkerhed

Selvom Ærø Møbler ikke kan garantere at uautoriseret adgang til dine personlige data aldrig vil ske, kan vi forsikre dig om, at vi lægger meget stor vægt på sikkerheden omkring dine personlige data, og at vi bruger moderne teknologi og interne procedurer for at forhindre uautoriseret adgang til dine data.

Kontaktdetaljer

Hvis du ønsker at få udleveret de personlige data vi har om dig, eller du ønsker dine data ændret, slettet eller overdraget, skal du kontakte vores persondataansvarlige på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på vores postadresse som du finder her