Senge, sengemiljøer, madrasser og sengetilbehør hos Ærø Møbler

Hos Ærø Møbler finder du også et stort udvalg af sengetilbehør - dyner, puder, sengetøj

Senge, madrasser og sengemiljøer hos Ærø Møbler

Ærø Møbler har et stort og bredt udvalg af senge, sengemiljøer og madrasser. I vore butikker i Marstal og Ærøskøbing kan du finde senge og madrasser fra producenterne OPUS - det er vores eget brand - samt det kendte brand Jensen, der er udviklet i samarbejde med fysioterapeuter.

Begge brands byder på uovertruffen liggekomfort og senge og madradrasser findes i mange forskellige prisklasser. Begge brands findes i forskellige serier såsom boxmadras, kontinentalseng, elevationsseng og boxelevationsseng. Hver enkelt type seng byder på forskellige kvaliteter - hvad du foretrækker afhænger af dine behov. Kom ind i butikkerne og prøv alle de senge og madrasser du orker. Vi er her for det samme.

Få den rigtige, faglige rådgivning og vejledning til køb af seng.

Hos Ærø Møbler sætter vi en ære i at give dig kompetent og personlig vejledning, når du skal vælge ny seng. Om du skal bruge en enkelt seng til gæsteværelset eller en ny dobbeltseng, vi giver dig den faglige rådgivning og det store udvalg. Elevationssenge, boxsenge eller kontinentalsenge, hos Ærø Møbler finder du et stort udvalg til enhver pengepung.

Dyner, puder og sengetøj

Ærø Møbler - lækre produkter fra Södahl og Hübsh. Sengetilbehør, sengetøj

Hos Ærø Møbler finder du et stort udvalg af sengetilbehør - sengetøj, sengetæpper, puder og dyner. Du finder bl.a. lækre produkter fra Södahl og Hübsh.

 

aeroe moebler46

aeroe moebler84

aeroe moebler69

Kom ind i vores møbelbutikker i Marstal og Ærøskøbing og lad dig inspirere.

OPUS. Overskud til mere

Vi kan ikke fungere uden søvn, det ved alle. Vores humør, koncentrationsevne, indlæringsevne og hukommelse er afhængig af, at vi sover godt og vågner veludhvilede hver morgen. Derfor er en god seng og madras alfa og omega for en god nats søvn.

Vores eget brand er Opus som har produceret senge i Danmark siden 1939. OPUS findes i tre forskellige serier. OPUS Basic, OPUS Home og OPUS Elite.

OPUS basic OPUS Basic senge

En god, gedigen seng med en lækker liggekomfort. Uden for meget luksus, men med masser af god søvn og gode morgener. OPUS Basic findes som boxseng, kontinentalseng, elevationsseng samt boxelevationsseng.

Opus Basic - kvalitetsseng fra Ærø Møbler

Billedet viser en OPUS Basic Box 1000 All Inclusive

OPUS home OPUS Home senge

OPUS Home byder på en super liggekomfort med 5-zonet pocketfjedre og trykaflastende skum. Vågn veludhvilet efter en god nats søvn. OPUS Home findes som elevationsseng samt boxelevationsseng. Desuden som kontinentalseng og almindelig boxseng.

 OPUS Home seng hos Ærø Møbler

Billedet viser en OPUS Home kontinentalseng

OPUS elite OPUS Elite senge

OPUS Elite seng giver den optimale liggekomfort og luxus, med 5-zonet fjederindlæg og trykaflastende skum. Vågn op efter en vidunderlig nats søvn. Du kan få OPUS Elite som kontinentalseng, elevationsseng, boxseng samt boxelevationsseng.

OPUS Elte senge hos Ærø Møbler

Billedet viser en OPUS Elite boxelevationsseng - grå

Glem ikke tilbehøret til OPUS sengene

Du har naturligvis mulighed for at skræddersy din nye OPUS seng helt efter dine egne ønsker og behov. Forskellige farver - lys grå - grå - sort og blå (farver afhænger af serierne) gør, at du kan få sengen til at passe ind i et hvilket som helst soveværelse.

Ben eller sokkel? Du har mulighed for at vælge mellem stålben i forskellige farver og udførelser, forskellige træben i eg, vinkelben eller sokkel.

Gavle findes i flere forskellige varianter, fra de helt enkle til de sofistikerede med Chest eller Square mønster. Du har også mulighed for at vælge sideborde som er integreret i gavlen.

 OPUS Wing - galv med sideborde

Billedet viser en OPUS Wing gavl med sideborde.

Kom ind i vores møbelbutikker i Marstal og Ærøskøbing og lad dig inspirere.
Kontakt os uforpligtende på Tlf. 62 52 10 99

 

Ærø Møbler © 2017-2023