Nyt byggeri - privat beboelse, erhverv, udbygninger, mindre bygninger

Nybyggeri opført af Ærø Møbler

Ærø Møbler har stor erfaring i opførelse af nybyggeri. Vi har gennem årene opført adskillige private boliger, erhvervsbygninger, udbygninger, carporte, erhvervsejendomme, mindre bygninger og meget andet.

Vi hjælper jer gennem hele byggeprocessen: Fra de indlende skitser, over arkitekttegninger, til planlægning, opmåling, indledende arbejder og den endelige opførelse af byggeriet, herunder fundament, installationer (el, bredbånd, alarmsystem, varme og vand), murer- og tømrerarbejde, tag, indvendige vægge, gulve, el-arbejde og VVS, malearbejde og afsluttende finish.

Vi kan også hjælpe jer med at finde en samarbejspartner til at ansøge om byggetilladelse.

Alt nybyggeri foregår efter en aftalt økonomisk ramme, og der følges jævnligt op på bugettet, så der ikke opstår budgetmæssige overraskelser. En ekstra sikkerhed der giver bygherren ro i maven.

Vi udfører nybyggeri ordentligt og med stor ekspertise, og vi benytter en række veletablerede samarbejdspartnere til de forskellige underleverancer, fx. el-arbejde, VVS, murerarbejde samt malearbejde.

Det er enten Rikke Sækmose, vores bygningskonstruktør, eller Ole Sækmose, der hjælper jer trygt og sikkert gennem hele byggeprocessen. Rikke og Ole er jeres personlige kontakter, og det giver en stor tryghed hvis der undervejs opstår spørgsmål eller der sker ændringer i byggeprojektet - og de er aldrig længere væk end den nærmeste telefon. En god grund til at vælge Ærø Møbler til jeres byggeprojekt.

Kontakt os uforpligtende på Tlf. 62 52 10 99
og få en snak om dit byggeprojekt

Herunder kan I se nogle af vores seneste nybyggerier.

Borgnæsvej - nybygget tilbygning og renovering af hovedhus.

Dunkær. Erhvervsejendom med garage og mandskabsbygning.