Ærø Møbler - snedker- og tømrer

Hotel Harmonien - ny veranda på nordgavlen

Ærø Møbler udfører alt indenfor snedker- og tømrerarbejde. Vi har stor erfaring i renovering af bevaringsværdige og fredede bygninger, og vi sætter en ære i at udføre nænsom restaurering af ældre bygninger i det hele taget. Det omfatter bl.a. udskiftning eller renovering af døre og vinduer, hvor vi udskifter dårligt træ og ødelagte glas, hvad enten det er termoglas eller enkeltlagsglas. Vi har også stor erfaring i renovering og udskiftning af bindingsværk, tage og tagrender, samt kviste.

Skal du have bygget nyt klarer vi også det. Rikke Sækmose er vores egen bygningskonstruktør som hjælper dig sikkert gennem hele processen. Det gælder naturligvis også hvis du skal have til- eller ombygget, eller opført carport, garage eller blot et simpelt skur. Skal du have ny trappe til kælder eller 1. sal, så kontakt os. Vi kan være behjælpelige med opmåling og et uforpligtende tilbud.

Vi kan også hjælpe med at finde en samarbejdspartner, der kan stå for byggeansøgning m.v.

Vi klarer også opførelse af plankeværk, anlæg af terasser og meget andet.

Efterisolering af den ældre bygningsmasse er også et af vore specialer. Efterisolering af gulve, vægge, lofter og tage, levering og montering af forsatsrammer og meget mere.

Aeroe mobler 004

aeroemoebler nyt tag motorfabrikken marstal

Ærø Møbler bindingsværk gavl

Skal vi hjælpe dig med dit byggeprojekt?
Kontakt os uforpligtende på Tlf. 62 52 10 99